Produse Meniu
0
Ally in Graphicland - despre farmecul copilariei in arta Click pentru mărire

Ally in Graphicland - despre farmecul copilariei in arta

Preţ:
400 Lei
Arta are nevoie de mai mult joc, de mai multa creativitate si de mai multa culoare, asadar incerc sa promovez cu drag artisti care realizeaza lucrari vesele.

Arta are nevoie de mai mult joc, de mai multa creativitate si de mai multa culoare, asadar incerc sa promovez de cate ori pot artisti care realizeaza lucrari vesele si pline de personalitate; artisti care reusesc sa creeze o lume mai buna prin intermediul lucrarilor lor.

pictura Ally in Graphicland-4

O astfel de artista e si Alexandra Zgondea, fondatoarea Ally in Graphicland. Mi-au atras atentia simpaticele picturi cu animalute, insa artista se ocupa cu mare drag de o gama foarte variata de accesorii, obiecte de arta si obiecte decorative, toate deosebit de vesele si creative.

pictura Ally in Graphicland-4

Ally creaza pentru a aduce zambetul pe buzele celor din jur si asta se vede in fiecare detaliu al lucrarilor realizate de ea. Si cum sa nu zambesti cand vezi o astfel de fetisoara privindu-te dintr-un tablou? :)

Graphicland e o lume vesela, o lume in care orice e posibil si imaginatia este cea mai importanta. O lume populata de creaturi fantastice, nascute din imaginatie si vise, ce asteapta sa devina o parte a vietii noastre si sa ne descreteasca fruntile.

Va invit cu mare drag sa vedeti lucrarile semnate Ally in Graphicland pe pagina de facebook a aristei sau pe site-ul allyingraphicland.com.