Produse Meniu
0
Balerini din piele pictați cu motive tradiționale Click pentru mărire

Balerini din piele pictați cu motive tradiționale

Preţ:
260 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Indisponibil
Data estimată livrare: 06 Martie 2018
Autor: Gabriela Popa

Cine nu și-ar dori să poarte pantofi unicaț, pictați cu modelul preferat? Acum, visul tău poate deveni realitate prin cei mai simpatici pantofi handmade. Vopseaua rezistentă și pielea de cea mai bună calitate îi transformă în cei mai buni și confortabili prieteni pentru plimbările lungi.

Balerini din piele naturala, pictați manual cu motive tradiționale în alb și roșu, inspirați de broderia cu model tradițional, tip punct în cruce.

O pereche de pantofi pictați unicat sunt accesoriul ideal pentru a-ți înfrumuseța ziua!

- Piele naturală interior/exterior - Model ușor, cu calapod confortabil - Vopsea rezistentă la umezeală, praf și substanțe de lustruit

Toți pantofii pictați se realizează manual, la comanda, așadar, prin prisma faptului ca sunt obiecte realizate manual, pot exista mici diferențe fata de fotografia reprezentativă, dar cu siguranță vor fi la fel de frumoși! Disponibilitatea pentru anumite culori, modele sau mărimi depinde și de furnizorii noștri. Timp de execuție: 7 zile lucrătoare. Puteți specifica numărul dorit la confirmarea comenzii, sau printr-o notiță după ce ați depus comanda. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic și vă stăm cu drag la dispoziție pentru orice întrebări!

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil