Produse Meniu
0
Balerini pictați cu motive tradiționale Click pentru mărire

Balerini pictați cu motive tradiționale

Preţ:
260 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Indisponibil
Data estimată livrare: 06 Martie 2018
Autor: Gabriela Popa

Cine nu și-ar dori să poarte pantofi unicaț, pictați cu modelul preferat? Acum, visul tău poate deveni realitate prin cei mai simpatici pantofi handmade. Vopseaua rezistentă și pielea de cea mai bună calitate îi transformă în cei mai buni și confortabili prieteni pentru plimbările lungi.

Opţiuni disponibile:
Mărime:

Balerini pictați din piele naturala, decorați cu motive tradiționale în negru și roșu, inspirați de broderiile tip punct în cruce.

O pereche de balerini pictați unicat sunt accesoriul ideal pentru a-ți înfrumuseța ziua!

- Piele naturală interior/exterior - Model ușor, cu calapod confortabil - Vopsea rezistentă la umezeală, praf și substanțe de lustruit

Toți pantofii pictați se realizează manual, la comanda, așadar, prin prisma faptului ca sunt obiecte realizate manual, pot exista mici diferențe fata de fotografia reprezentativă, dar cu siguranță vor fi la fel de frumoși! Disponibilitatea pentru anumite culori, modele sau mărimi depinde și de furnizorii noștri. Timp de execuție: 7 zile lucrătoare. Puteți specifica numărul dorit la confirmarea telefonică a comenzii, sau printr-o notiță la depunerea comenzii. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic și vă stăm cu drag la dispoziție pentru orice întrebări!

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil