Meniu

Cani Micul Print - întreaga poveste pictată

Micul Prinț de Antoine de Saint Exupery este, alături de Citadela a aceluiași autor, una dintre cărțile mele preferate. Îmi amintesc cu drag cum mi-a fost recomandată la 13 ani de către unul dintre profesorii mei de fotografie cu rugămintea s-o recitesc în fiecare an, deoarece de fiecare dată o voi înțelege altfel.

Nu o recitesc chiar în fiecare an, dar nu las să treacă nicio etapă de 3-4 ani fără să reiau lectura acestei mici bijuterii.

De aici până la a-l picta pe simpaticul prințișor a fost doar un pas, iar ideea de a picta întreaga poveste era în plan încă de la primele încercări, de acum câțiva ani.

O poveste cu adevarat valoroasă e iubită de toți, dar pentru motive diferite

Discutând cu prietenii despre Micul Prinț, mi-am dat seama că fiecare percepe altfel povestea. Dacă pe mine, de exemplu, mă fascinează istorioara apusurilor de soare privite de pe o planetă pitică și mă amuză teribil oița și baobabii, pe alții i-a cucerit povestea vulpii, iar alții se regăsesc în floarea cea cochetă.

În momentul în care am primit de la Cortina Events o cerere de ofertă pentru un număr mai mare de căni, m-am întristat inițial la gândul că ar trebui să pictez câteva zeci de căni cu exact același model. Ulterior propunerea mea de a picta întreaga poveste a fost acceptată cu bucurie, iar rezultatele au fost foarte apreciate.

Deoarece suntem unici și diferiți, le-am oferit iubitorilor poveștii ocazia de a-și alege modelele preferate și de a recrea vizual părțile preferate în funcție de starea lor de spirit.

Dacă v-au plăcut, puteți admira și comanda aici cănile cu Micul Prinț și vă puteți realiza setul pictat după gust. Dacă cumva vă place o parte a poveștii pe care n-ați regăsit-o printre interpretările mele, aștept mesajele voastre la contact@online-gallery.ro și am să vă realizez cănuța dorită.

Foto: Liliana Ianculescu - Atelier Handmade

Căutare