Meniu

Blog Ară și Handmade

Comenzile Corporate

Ne bucurăm că vă gândiți la noi atunci când doriți să oferiți un cadou cu adevărat special angajaților, partenerilor sau colaboratorilor. Însă tot ce e frumos cere timp, atenție și îndemânare, iar produsele lucrate manual de către artiști nu fac excepție.

Citește mai mult...

Cani Micul Print - întreaga poveste pictată

Iata cum a luat naștere unul dintre cele mai ample proiecte de pictură la care am lucrat în cadrul galeriei - cănile pictate cu povestea Micului Prinț.

Citește mai mult...

Tourmaline Boutique - despre zambete colorate

Le-am cunoscut pe fetele de la Tourmaline Boutique la conferinta PR Beta. Le urmaream cu drag pe Facebook si m-am bucurat sa le vad lucrarile si pe viu.

Citește mai mult...

The Beauty Advisor - un proiect de suflet

Am realizat cu mare drag pentru pictura de pe canile de cafea si pictura murala pentru The Beauty Advisor (acum The Beauty Dose) si am fost placut surprinsa de cat de bine am colaborat.

Citește mai mult...

PR Beta - ce am invatat si putem aplica in promovarea artei

Ce am invatat in cadrul conferintei PRBeta si ce putem aplica in promovarea artei contemporate si a handmade-ului.

Citește mai mult...

Pictura

In ultima zi a licitatiei pentru Casa Veronica, un vizitator impresionat de povestea copiilor, a licitat pentru pictura Eliberare.

Citește mai mult...

Gabriela Popa - trupul regasit in pictura

Nu stiu cum se face, dar dintre toate, parca despre picturile mele imi vine cel mai greu sa scriu, poate de asta am amanat atat de mult scrierea acestui articol.

Citește mai mult...

Clienți fericiți - povestea Minionilor

În cadrul blogului nostru, veți putea citi câteva dintre poveștile celor mai dragi comenzi pe care le-am primit în cadrul galeriei.

Citește mai mult...

Cadourile handmade

Va provocam sa va amintiti ca atunci cand faceti un cadou, gestul si interesul sunt cele mai importante si sa va orientati spre cadouri handmade, personalizate.

Citește mai mult...

Paște Fericit și plin de culoare Anul acesta am decis să realizăm ceva nou, față de ouăle de Paști pictate cu icoane în miniatură cu care v-am obișnuit deja. Am vrut ceva colorat și luminos!

Căutare