Produse Meniu
0
0760941792

Blog

Sortare după:

Ne bucurăm că vă gândiți la noi atunci când doriți să oferiți un cadou cu adevărat special angajaților, partenerilor sau colaboratorilor.

Însă tot ce e frumos cere timp, atenție și îndemânare, iar produsele lucrate manual de către artiști nu fac excepție.

 

Iata cum a luat naștere unul dintre cele mai ample proiecte de pictură la care am lucrat în cadrul galeriei - cănile pictate cu povestea Micului Prinț.

 

 

Împreună cu Cami de la Cusăturile Bunicii, ne-am gândit să vă oferin cadou un semn de carte colorat la orice comandă de genți din piele sau bijuterii handmade cu motive tradiționale. Așteptăm cu drag comenzile voastre în perioada 15 iunie - 15 septembrie!

 

 

Culorile și florile primăverii ne inspiră și ne bucurăm să vă prezentăm cele mai noi produse aflate în stocul galeriei. Iată doar câteva dintre cele mai frumoase lucrări realizate de colaboratorii galeriei...

 

Săptămâna asta vă recomand o culoare veselă și fermecătoare, care ne-a inspirat să vă aducem noi lucrări de artă și handmade.

 

Negrul înseamnă, în primul rând, doliu, dar în tradițiile noastră mai inseamnă și dor, speranță și eleganță. Din acest motiv am ales azi să vă aducem lucrări de artă realizate manual predominate de negru, dar cu un strop de galben-auriu, simbol al speranței de mai bine.

Vara aceasta ne-a adus o mulțime de lucrări noi superbe în galerie și, pe măsură ce toamna începe, încet, să-și intre în drepturi, revenim și noi la muncă sau școală cu multă energie, schimbări pozitive și planuri mărețe.

 

Una dintre comenzile de care îmi amintesc cu mare drag și a reprezentat o adevărată provocare pentru mine a fost cea pentru o pereche de vitralii pictate la rece. Citește-i povestea și află mai multe despre această tehnică.

 

Toamna e anotimpul meu preferat; probabil și fiindcă sunt născută toamna, culorile și aromele ei mă fascinează. Se pare că artiștii din comunitatea Online Gallery sunt de acord cu mine, deoarece v-au pregătit o mulțime de surprize pline de culoare, care să vă binedispună și să vă facă să uitați de vremea rea.

Nu stiu cum se face, dar dintre toate, parca despre picturile mele imi vine cel mai greu sa scriu, poate de asta am amanat atat de mult scrierea acestui articol.
Am ales sa scriu cateva cuvinte despre expozitia Sophiei Calle pentru ca de multe ori ma lovesc de imposibilitatea de a explica semnificatia artei contemporane.

 

Senzuale, misterioase, pline de farmec si originalitate, iata doar cateva dintre cuvintele care ar descrie cel mai bine noua colectie de accesorii de mireasa.

Vitraliile sunt opere de arta realizate din elemente de sticla prinse intre ele prin baghete de plumb. Vitraliile pot fi pictate pentru un plus de efect.

 

Am realizat o serie de ineluse si medalioane decorate tocmai cu muschi natural, care sa ne inveseleasca si sa aduca natura un pic mai aproape de noi.

Recomandarea acestei saptamani are aroma de toamna, e plina de culori calde, miroase a struguri, are gust de must si ne mangaie ca o adiere de vant.
In ultima zi a licitatiei pentru Casa Veronica, un vizitator impresionat de povestea copiilor, a licitat suma de 100 de Euro pentru pictura Eliberare.
Mirosul de muschi, copacii batrani, atmosfera unica si acel sentiment ca intotdeauna te urmareste cineva, toate m-au inspirat in aceasta saptamana. Sper sa va placa rezultatul!
Saptamana aceasta va recomand o nuanta care imi merge direct la suflet! Atat mie cat si artistilor care expun in cadrul galeriei noastre, se pare.
Frumoasele bijuterii soutache Alina Emandi sunt o adevarata oaza de eleganta si stil; asa ca, daca nu le cunoasteti deja, va invit cu drag sa le descoperiti.

 

Asa cum sentimentele nu pot fi intotdeauna exprimate in cuvinte, nici starile pe care vrem sa le exprimam in arta nu au nevoie intotdeauna sa imite realitatea.