Produse Meniu
0

Tutoriale handmade

Sortare după:
Stim cat de mult va plac bijuteriile handmade din margele, asadar azi invatam cum sa le realizam, din cartea "Teserea Bratarilor din Margele"
Intalnim in fiecare zi artisti handmade care realizeaza obiecte superbe dar le este greu sa le puna in valoare prin fotografii cat mai clare, relevante si frumoase.
Azi vom invata, impreuna, cum sa ne facem margele din lana, pas cu pas. Procedeul de prelucrare a lanii este simplu, insa necesita indemanare si timp.
Acuarela e o tehnica fascinanta, ce ne permite sa realizam modulari de culoare si textura avem posibilitatea de a surprinde o imagine proaspata si luminoasa.
Portretele de copii sunt fermecatoare, adevarate monumente de gingasie si stil. Insa e nevoie de multa pricepere, atentie la detalii pentru redarea lor.
Cu siguranta ati vazut si voi superbele sapunuri handmade si sunt sigura ca v-ati intrebat si voi daca ati putea realiza singuri astfel de minunatii.

Mi-am facut timp sa va scriu exact ce etape urmez eu pentru a picta o canuta de ceramica.

Pana acum nu am avut ocazia sa invat sa lucrez in tehnica quilling, dar ca orice alta tehnica handmade, quillingul m-a atras dintotdeauna.
Azi vom aborda un subiect drag inimii mele: lucrarile realizate in pastel, cu ajutorul cartii "Pasteluri cu flori, gradini si campuri" de la Editura Casa.
Azi vrem să vă arătăm care sunt principalii pași de urmat atunci când realizăm un desen în pastel cu un peisaj de primăvară.
Coronițele de Crăciun sunt superbe, se potrivesc oricărui aranjament de Crăciun și sunt ideale pentru a ne face sa simțim spiritul Sărbătorilor.
Articolul nostru despre brățările din mărgele a fost un adevărat succes, asadar azi detaliem încă o tehnică de mărgelit - peyote - într-un tutorial pas cu pas
Pentru a-i ajuta pe tinerii artiști să realizeze cele mai frumoase portrete, am realizat un tutorial de anatomie artistica despre cum se deseneaza portretele.
Azi învățăm împreună o tehnică ce poate părea mai dificilă, la prima vedere, dar pe care o puteți stăpâni cu puțină răbdare și exercițiu: croșetarea mărgelelor.