Produse Meniu
0
Bol Cereale pictat pentru copii 101 Dalmațieni Click pentru mărire

Bol Cereale pictat pentru copii 101 Dalmațieni

Preţ:
50 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 02 Februarie 2018
Autor: Gabriela Popa
Bol pentru cereale pictat manual, ideal pentru a-i convinge pe cei mici sa manance tot din farfurie. Cei 101 dalmatieni sunt iubiti de toti copiii, iar modelul creativ si inedit al bolului pictat va fi indragit numaidecat!

Bol pentru cereale pictat pentru copii reprezentand simpaticii cățeluși din desenele animate 101 Dalmațieni. Preferatele iubitorilor de animale, îndrăgitele personaje cu siguranta îi vor convinge pe cei mici să manance tot din farfurie.

La comanda, putem picta si alte modele de boluri pictate inspirate de ilustratii sau desene animate, asadar alege-ti modelul preferat si scrie-nesau inspira-te din modelele de cani si boluri pictate care deja sunt in stoc.

Toate produsele ceramice pictate manual sunt realizate folosind vopsea speciala pentru ceramica si arse in cuptor la 130 de grade, asadar sunt rezistente la spalat, asemeni unui imprimeu original.

Bolul are 10 cm inaltime si 8 cm diametru in partea superioara si are o forma rotunda. Culoarea ceramicii este roz atat pe interior cat si pe exterior.

Îngrijire cană pictată

Cănile pictate se spală manual, cu apă călduță și detergent de vase. Vopseaua e rezistentă la spălat, dar recomandăm evitarea contactului prelungit cu apa, precum și evitarea folosirii suprafețelor abrazive pentru curățat.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil