Produse Meniu
0
Butoni de cămașă cu motive populare Click pentru mărire

Butoni de cămașă cu motive populare

Preţ:
55 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 06 Martie 2018
Autor: Anca Ioana Copăcean
Poartă și tu o pereche de butoni gravați cu motive populare autentice și exprimă-ți dragostea față de tradițiile noastre! Sunt ideali pentru evenimentele importante sau pentru a fi oferiți în dar iubitorilor de tradiție.

De acum, și bărbații își pot exprima dragostea față de tradiții prin cele mai frumoase accesorii handmade gravate cu motive tradiționale. O pereche de butoni cu motive traditionale reprezinta o adevarata declaratie de stil si completează o ținută etno. De asemenea, butonii pot fi acel detaliu perfect care completează o ținută elegantă, clasică și care-i oferă un strop de personalitate.

Cuplurile vor fi încântate să afle că butonii se potrivesc de minune cu bijuteriile handmade gravate cu motive tradiționale pentru doamne. Frumoasele bijuterii sunt ideale pentru evenimentele speciale din viața dvs. și pot fi oferiți în dar tuturor iubitorilor de tradiție.

Butonii sunt rotunzi, realizați din lemn de stejar și gravați cu motive populare geometrice din zona Moldova - Neamţ. Montura butonilor este una discretă, bronz, ușor patinată.

 

Dimensiuni 1.4 cm diametru
Material lemn de stejar
Culoare montură metalică bronz
Tehnică gravură laser

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil