Meniu

Cana pictata – Beautiful Romania – Castelul Bran

Preţ:
69 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 03 Mai 2019
Autor: Gabriela Popa
Din dragoste pentru Romania, clădirile și istoria ei, am realizat cănuța pictata cu castelul Bran. Cana suvenir Romania este un cadou ideal pentru cei care sunt plecați departe si le e dor de meleagurile natale.

Ne găsești la:

Detalii și întrebări:

 

Gabriela Popa - Oradea
mail: contact@online-gallery.ro
tel: 0760941792

 

Descriere

Din dragoste pentru Romania, clădirile și istoria ei, am realizat cănuța pictata cu castelul Bran. Cana suvenir Romania este un cadou ideal pentru cei care sunt plecați departe si le e dor de meleagurile natale.

O cana pictata cu monumentele din Romania reprezinta un cadou ideal pentru toti iubitorii istoriei si patrimoniului national, fiind o adevarata opera de arta in miniatura

La comanda, putem picta si alte modele de cani pictate inspirate de ilustratii, asadar alege-ti modelul preferat si scrie-nesau inspira-te din modelele de cani pictate care deja sunt in stoc.

Toate cestile pictate manual sunt realizate cu vopsea speciala pentru ceramica si arse in cuptor la 130 de grade, asadar sunt rezistente la spalat.

Cana pictata are 10 cm inaltime si 8 cm diametru in partea superioara si are o forma de trunchi de con. Culoarea canii este alba atat pe interior cat si pe exterior.

Timpul de executie este de cel mult 3 zile lucratoare, dupa confirmarea comenzii, iar la comanda modelul poate fi pictat si pe alte culori deschise.

*Pentru clientii din Oradea, transportul este gratuit, vom confirma aceasta facilitate odata cu confirmarea comenzii.

Îngrijire cană pictată

Cănile pictate se spală manual, cu apă călduță și detergent de vase. Vopseaua e rezistentă la spălat, dar recomandăm evitarea contactului prelungit cu apa, precum și evitarea folosirii suprafețelor abrazive pentru curățat.

Review-uri

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Căutare