Meniu

Cana pictata – Primaria Oradea

Preţ:
69 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 03 Mai 2019
Autor: Gabriela Popa

O cana pictata cu monumentele din Oradea reprezinta un cadou ideal pentru toti iubitorii orasului, fiind o adevarata opera de arta in miniatura

Ne găsești la:

Detalii și întrebări:

 

Gabriela Popa - Oradea
mail: contact@online-gallery.ro
tel: 0760941792

 

Descriere

Canita pictata "Oradea in Imagini" reprezentand Primaria Oradea, un adevarat simbol al orasului cu o arhitectura fermecatoare, in stil eclectic. Cladirea Primariei a fost inaltata intre anii 1902-1903, dupa planurile arhitectului Kálmán Rimanóczy.

Cana pictata isi doreste sa surprinda dragostea fata de arhitectura si istoria orasului Oradea.

O cana pictata cu monumentele din Oradea reprezinta un cadou ideal pentru toti iubitorii orasului, fiind o adevarata opera de arta in miniatura

La comanda, putem picta si alte modele de cani pictate inspirate de ilustratii, asadar alege-ti modelul preferat si scrie-nesau inspira-te din modelele de cani pictate care deja sunt in stoc.

Toate cestile pictate manual sunt realizate cu vopsea speciala pentru ceramica si arse in cuptor la 130 de grade, asadar sunt rezistente la spalat.

Cana pictata are 10 cm inaltime si 8 cm diametru in partea superioara si are o forma de trunchi de con. Culoarea canii este gri la exterior si roz pal la interior.

Timpul de executie este de cel mult 3 zile lucratoare, dupa confirmarea comenzii, iar la comanda modelul poate fi pictat si pe alte culori deschise.

Canile "Oradea in Imagini" sunt realizate in parteneriat cu site-ul cu acelasi nume. Puteti admira si achizitiona intreaga colectie, aici.

Foto: Dan Dragos, Oradea in Imagini

Îngrijire cană pictată

Cănile pictate se spală manual, cu apă călduță și detergent de vase. Vopseaua e rezistentă la spălat, dar recomandăm evitarea contactului prelungit cu apa, precum și evitarea folosirii suprafețelor abrazive pentru curățat.

Review-uri

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Căutare