Meniu

Cana pictata – Teatrul Regina Maria

Preţ:
69 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 03 Mai 2019
Autor: Gabriela Popa

Ne găsești la:

Detalii și întrebări:

 

Gabriela Popa - Oradea
mail: contact@online-gallery.ro
tel: 0760941792

 

Descriere

Canita pictata "Oradea in Imagini" reprezentand Teatrul Regina Maria, un superb monument al arhitecturii oradene si un loc unde cultura este la ea acasa.

Teatrul este un reper arhitectural si cultural al orasului Oradea, a carui istorie dateaza inca din 1899, cand Rimanoczy Kalman junior a debutat lucrarile. Proiectul cladirii a fost realizat de celebrii arhitecti Fellner si Helmer din Viena.

Cana pictata isi doreste sa surprinda dragostea fata de arhitectura si istoria orasului Oradea.

O cana pictata cu monumentele din Oradea reprezinta un cadou ideal pentru toti iubitorii orasului, fiind o adevarata opera de arta in miniatura

Îngrijire cană pictată

Cănile pictate se spală manual, cu apă călduță și detergent de vase. Vopseaua e rezistentă la spălat, dar recomandăm evitarea contactului prelungit cu apa, precum și evitarea folosirii suprafețelor abrazive pentru curățat.

La comanda, putem picta si alte modele de cani pictate inspirate de ilustratii, asadar alege-ti modelul preferat si scrie-nesau inspira-te din modelele de cani pictate care deja sunt in stoc.

Toate cestile pictate manual sunt realizate cu vopsea speciala pentru ceramica si arse in cuptor la 130 de grade, asadar sunt rezistente la spalat.

Cana pictata are 10 cm inaltime si 8 cm diametru in partea superioara si are o forma de trunchi de con. Culoarea canii este alba atat pe interior cat si pe exterior.

Timpul de executie este de cel mult 3 zile lucratoare, dupa confirmarea comenzii, iar la comanda modelul poate fi pictat si pe alte culori deschise.

Canile "Oradea in Imagini" sunt realizate in parteneriat cu site-ul cu acelasi nume. Puteti admira si achizitiona intreaga colectie, aici.

Foto: Dan Dragos, Oradea in Imagini

Review-uri

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Căutare