Produse Meniu
0
0760941792
Ceas decorativ din lemn Twins-Portrait Click pentru mărire

Ceas decorativ din lemn Twins-Portrait

Preţ:
300 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 29 Noiembrie 2017
Producător: Liliana Stoica
Ceas decorativ cu un design unic, semnat Liliana Stoica - DecoBox. Superbele portrete in oglinda in alb/negru dau o noua dimensiune timpului si ne vorbesc despre dragoste, dor si pretuirea fiecarui moment la adevarata lui valoare. Formele geometrice care reusesc sa fie vibrante, imprevizibile si picturale in acelasi timp imbogatesc ceasul din lemn.

Ceas decorativ cu un design unic, semnat Liliana Stoica - DecoBox. Superbele portrete in oglinda in alb/negru dau o noua dimensiune timpului si ne vorbesc despre dragoste, dor si pretuirea fiecarui moment la adevarata lui valoare.

Ceas decorativ din lemn Twins-Portrait

Intr-un melanj de sculptura, desen si pictura, toate piesele acestui superb ceas decorativ se imbuna perfect pentru a crea un mozaic tridimensional al emotiei umane, un manifest pentru fericire si bunadispozitie.

Formele geometrice care reusesc sa fie vibrante, imprevizibile si picturale in acelasi timp imbogatesc ceasul din lemn cu un plus de valoare.

Mod de prelucrare: ceasul e realizat din lemn masiv si pictat in culori acrilice. Lemnul se taie in forme geometrice, se vopseste bucata cu bucata si se asambleaza in superbe jocuri de lumina si culoare.

Dimensiuni: 35 X 35 cm

Intretinere - Ceasul din lemn se curata prin aspirare, nu trebuie udat! A nu se expune in apropierea surselor de caldura.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil