Produse Meniu
0
Ceas din lemn – Soarele la răsărit Click pentru mărire

Ceas din lemn – Soarele la răsărit

Preţ:
399 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 06 Martie 2018
Autor: Liliana Stoica

Ceasurile din lemn colorat pictate de Liliana Stoica radiază multă culoare, veselie și bună-dispoziție, fiind ideale pentru a înveseli o cameră de zi sau un birou creativ.

Comandă și tu un ceas decorativ și trăiește fiecare oră la intensitatea culorilor tale preferate! 

Un superb ceas din lemn cu rol de tablou decorativ, inspirat de motive solare și de nuanțele fermecătoare ale cerului la răsărit.

Realizat 100% manual, din bucăți de lemn atent prelucrate și pictate în culori vii și vesele, ceasul din lemn ne arată mereu ora exactă în arta decorativă.

E timpul să apreciem arta și creativitatea! Comandă acum un tablou decorativ cu ceas ce-ți va însenina biroul, camera și inima.

Într-un melanj de sculptura, desen și pictură, toate piesele acestui superb ceas decorativ se îmbină perfect pentru a crea un mozaic tridimensional și plin de culoare al emoției umane.

Paleta vibranta de culori conferă dinamism și unicitate încăperii în care este poziționat și le redă starea de optimism tuturor celor care îl privesc!

Detalii ceas din lemn colorat

  • Dimensiuni: 35 X 35 cm
  • Intretinere – Ceasul din lemn se curata prin aspirare, nu trebuie udat!
  • A nu se expune in apropierea surselor de caldura.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic și vă stăm cu drag la dispoziție pentru orice întrebări despre produsele noastre!

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil