Produse Meniu
0
Clienți fericiți - povestea cănii pictate Clash of Clans Click pentru mărire

Clienți fericiți - povestea cănii pictate Clash of Clans

Preţ:
50 Lei

 

Fiecare dintre comenzile personalizate pentru căni pictate reprezintă o provocare și o plăcere în egală măsură, dar unele dintre lucrări îmi ajung direct la suflet și îmi dau certitudinea că sunt pe drumul cel bun și ceea ce fac le aduce bucurie celor din jur.

Foto: Liliana, Atelier Handmade

Comanda cănuței Clash Of Clans a luat naștere în urma unei comenzi pe pagina dedicată, iar modelul cu personaje animate în mișcare mi-a atras atenția încă din prima clipă.

Având în vedere că această căniță pictată urma să-i fie oferită unui băiat, mare fan al seriei de jocuri Clash Of Clans, am ales un model de cană dreaptă, puțin mai mică decât mărimea uzuală, de 8 cm înălțime, care s-a potrivit de minune modelului ales, atât în ceea ce privește compoziția, cât și statura personajelor.

Fiind un model inedit, am încercat să adaptez compoziția formei cănii, așadar ”lupta” s-a desfășurat pe toată suprafața cănii, putând fi admirată din mai multe unghiuri.

Ca întotdeauna, odată ce personajele au început să prindă viață pe cana pictată, m-am îndrăgostit de personalitatea fiecăruia dintre ele și am lucrat cu mare drag la toate detaliile, imaginându-mi poveștile lor.

Bineînțeles, bucuria clientei care a putut oferi un dar unic și plin de personalitate a fost cea mai mare răsplată!

Dacă și voi vreți să comandați căni pictate manual, realizate cu vopsea specială pentru ceramică, vă invit să vedeți câteva dintre modelele personalizate de aici și să-mi scrieți ce model ați prefera.