Meniu

Despre noi

Ce este Online Gallery?

Sa incepem cu a ma prezenta: ma numesc Gabriela Popa, sunt artist plastic si online marketing manager si sunt din Oradea. Am infiintat galeria virtuala Online Gallery din dorinta de a impartasi bucuria de a crea si de a promova arta cu un numar cat mai mare de artisti si iubitori de arta.

Între timp, Online Gallery a devenit o comunitate și mă bucur să am alături o echipă care de oameni care cred în aceleași valori.

Creativitate

In echipa Online Gallery, punem accent pe autenticitate, originalitate si creativitate, asadar promovam doar artisti pe care ii apreciem cu adevarat. Nu avem pretentii elitiste si consideram ca arta ar trebui sa fie pe intelesul tuturor: frumoasa, haioasa, creativa si jucausa… Asadar va invitam sa vedem impreuna frumusetea dincolo de eseuri elaborate si comentarii stufoase cu trimiteri la istoria artei.

Comunicare

Vrem ca Online Gallery sa comunice cat mai eficient si sa realizeze o punte de legatura intre lumea artistilor, cu sursele lor de inspiratie si lumea iubitorilor de arta si a potentialilor clienti, amatori de frumos. Gaseste-ne in mediile sociale FacebookTwitter si Pinterest, sa stam de vorba despre creativitate si arta.

Galerie

Daca iti place ce vezi, poti achizitiona prin intermediul galeriei noastre lucrari de arta dintre cele mai diverse, pentru ca aici se intalnesc toate ramurile artei, de la design la pictura si de la modelaj la arte aplicate sau bijuterii realizate manual. Vrem sa mutam arta de pe peretii muzeelor si din galerii si sa o readucem in viata de zi cu zi, prin diverse obiecte de design si arta aplicata.

Sper ca vei aprecia lucrarile pe care le expunem si te vei intoarce mereu cu zambetul pe buze si cu placere in galeria noastra.

Căutare