Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - Doamna toamnă Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - Doamna toamnă

Preţ:
0 Lei

 

Toamna e anotimpul meu preferat; probabil și fiindcă sunt născută toamna, culorile și aromele ei mă fascinează. Se pare că artiștii din comunitatea Online Gallery sunt de acord cu mine, deoarece v-au pregătit o mulțime de surprize pline de culoare, care să vă binedispună și să vă facă să uitați de vremea rea.

Fuste cu motive tradiționale, genți cusute manual cu grijă și migală, bijuterii handmade colorate și cănuțe pictate numai bune de oferit în dar, toate vă așteaptă cuminți în galerie. Vă invit cu drag să le descoperiți!

Fuste cu motive tradiționale

Oana de la Onibon Fashion ne surprinde cu o nouă colecție de fuste cu model tradițional și un design tineresc, cu buzunare.

Le poți comanda aici

Modele noi de genți din piele

Dia Handmade a pregătit un model inedit de geantă din piele căptușită și întărită, ideală pentru toamnă și a realizat combinații de culori inedite pentru modelele deja consacrate.

Descoperă-le aici

Ii tricotate

Toamna e din nou aici, așadar merită să investești în vedeta acestui sezon, ia tricotată, pe care o poți purta oriunde și oricând.

Vezi cele mai noi culori

Haine tricotate pentru copii

Pregătește garderoba celor mici pentru toamnă, cu câteva piese de rezistență călduroase, ce le vor fi bune timp de mai multe sezoane.

Descoperă noua colecție

Căni cu desene animate

Am pregătit și câteva personaje de desene animate nou-nouțe pictate pe căni, special pentru cei mici!

Comandă-le aici