Produse Meniu
0
E timpul sa apreciem traditia - descopera noua colectie de ceasuri DecoBox Click pentru mărire

E timpul sa apreciem traditia - descopera noua colectie de ceasuri DecoBox

Preţ:
160 Lei
De data aceasta, Liliana de la DecoBox ne-a surprins cu o superba colectie de ceausri mozaicate, decorate cu elemente de inspiratie traditionala.

Later edit: Pentru ca am vazut ca va plac, incepand de azi puteti comanda superbele ceasuri Deco Box cu motive traditionale si prin intermediul galeriei noastre. Le puteti admira aici.

Deja stiti cat de mult apreciez motivele autentice traditionale si cat de mult ma bucur sa le vad reinterpretate de tot mai multi artisti talentati. De data aceasta, Liliana de la DecoBox ne-a surprins cu o superba colectie de ceasuri mozaicate, decorate cu elemente de inspiratie traditionala.

ceas din lemn decobox motive traditionale

Deco-Box aduce un nou concept in decoratiunile interioare, axat pe lemn si culoare, prin tablourile tridimensionale ce combina elemente de sculptura, desen si pictura. Cea de-a doua colectie de tablouri-ceas mozaicate va fi disponibila si in cadrul galeriei noastre, in editie limitata.

Colectia noua, de inspiratie traditionala, include 6 modele de ceasuri handmade, pictate cu Flori de camp, Trifoi cu 4 foi, Lalele, Garofite, Copac si Spirala. Fiecare piesa reprezinta o interpretare unica datorita elementelor 3D din lemn prelucrate si vopsite individual, formand o juxtapunere de figuri geometrice si avand un dinamism cromatic in tonuri simple, alb-negru, rosu si albastru vibrant.

flori de camp decobox

Punctul de plecare pentru această colectie vine din copilaria Lilianei Stoica, artista și fondatoarea Deco-Box,

„Imi amintesc cu mare drag serile friguroase de iarna petrecute la bunici, cand vecinele din sat erau invitate la o sezatoare de cusut.”

Astfel de seri pun amprenta asupra copilariei, creionand valori ce ne ofera sens si semnificatie prin iubire, prin comunitate, prin descoperirea creativitatii native, un manifest de admiratie fata de frumusetea ce ne inconjoara.

Asadar, stati pe aproape, in curand veti putea descoperi si chiar achizitiona piese din noua colectie si in cadrul galeriei noastre. Pana atunci, va invit sa admirati colectia precedenta de ceasuri mozaicate din lemn pictat, semnata DecoBox.