Meniu

Fustă etno albastră cu motive tradiționale

Preţ:
169 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: În stoc
Data estimată livrare: 25 Decembrie 2018
Autor: Onibon

Motivele tradiționale țesute transformă această creație vestimentară într-o adevărată declarație de dragoste față de portul nostru popular și tradițiile noastre. Păstrând o notă office, fusta devine unică pin inserțiile populare discrete.

Comandă acum o fustă etno cu motive populare și poartă tradițiile cu mândrie!

Opţiuni disponibile:
Mărimi:

Ne găsești la:

Detalii și întrebări:

 

Gabriela Popa - Oradea
mail: contact@online-gallery.ro
tel: 0760941792

 

Descriere

Fusta etno tradițională cu pliuri și cu talie înaltă, într-o superbă nuanță de albastru inchis. Fusta are un design original semnat Onibon Fashion, fiind realizată manual din bumbac și decorată cu două discrete inserții țesute cu motiv tradițional pe mijlocul feței.

Tradițională și în același timp moderna fustă etno se potrivește de minune atât la o ținută office, cu o cămașă albă, cât și la o ținută casual-etno, cu o bluză uni simplă sau chiar o ie tricotată.

Motive tradiționale transformă această creație vestimentară într-o adevărată declarație de dragoste față de portul nostru popular și tradițiile noastre.

Fusta se încheie cu fermoar ascuns la spate și este disponibilă în mărimile XS, S, M și L. De asemenea, la comandă, fusta poate fi realizată pe orice mărime, în decurs de 7 zile lucrătoare.

Pentru orice întrebări legate de fusta etno tradițională sau pentru comenzi personalizate, nu ezitați să ne contactați!

Review-uri

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Căutare