Produse Meniu
0
Humming Needles - despre povesti brodate cu pasiune Click pentru mărire

Humming Needles - despre povesti brodate cu pasiune

Preţ:
69 Lei
Autor: Humming Needles
Accesoriile și broderiile realizate cu pasiune de Annamaria Kover de la Humming Needles prind viață în galerie... 

Am cunoscut-o pe Annamaria de la Humming Needles la un ceai in superbul ei atelier din Oradea si am ramas absolut fascinata de frumusetile care ii ies din maini. Broderiile realizate de ea sunt adevarate minuni si iti dau senzatia ca s-au nascut intr-o lume de poveste.

Toc pentru ochelari brodat - Humming Needles

Atelierul Anneimaria pare desprins din alta lume; desi e micut, e cochet si iti da senzatia ca ai patruns in Tara Minunilor, iar odata ce vezi minunatiile brodate ce-i ies din maini, parca nu-ti mai doresti sa pleci niciodata.

Tehnica in care lucreaza artista se numeste Crazy Quilt si, desi e o tehnica dificila, posibilitatile de exporare sunt nenumarate! Artista mi-a povestit ca se bucura sa observe o crestere a popularitatii acestui stil, mai ales peste hotare. Superbele lucrari de arta au o alura victoriana prin multitudinea si diversitatea elementelor decorative.

geanta brodata Humming Needles

Broderiile realizate pe bijuterii, tablouri sau accesorii sunt unicat, cusute cu multa migala si daruire, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Pandantiv broderie Humming Needles

In imagini puteti admira doar cateva dintre frumusetile care m-au cucerit inca de cand le-am vazut in atelierul Humming Needles, dar pentru a fi la curent cu tot ce lucreaza artista si pentru a vedea sau comanda lucrari deosebite, va invit cu drag pe blogul ei sau pe pagina de Facebook Humming Needles.

De asemenea, de acum puteți comanda frumoasele pandantive și în galerie: sunt pe stoc aici și le putem pregăti imediat pentru livrare.

 

Tablou brodat Humming Needles