Idei DIY – Pictura din creioane cerate topite

Idei DIY – Pictura din creioane cerate topite

posted in: Arta si handmade | 2

Iata una dintre ideile care mi-au atras atentia deja de ceva vreme pe Pinterest: picturile din creioane colorate topite. A prins atat de bine incat din pacate nu mai putem sti sigur a cui a fost ideea originala, insa e geniala prin simplitatea ei.

Dupa cum stiti deja, ador ideile care pot transforma si persoanele mai putin familiare cu lumea artei in creatori de frumos, asadar le prezint cu drag ori de cate ori am ocazia. Nu trebuie neaparat sa stii desena impecabil pentru a te putea bucura de placerea de a realiza lucruri frumoase!

pictura-creioane-cerate-topite

Procedeul e simplu si destul de evident din imagini: trebuie doar sa alegi o cutie de creioane colorate cerate, sa le lipesti pe partea superioara a unei panze pentru pictura si sa folosesti un foen pentru a topi partial creioanele. Cu putina atentie si o dozare uniforma a caldurii vei obtine un curcubeu superb care-ti va inveseli ziua!

pictura-creioane-topite

Culorile se usca relativ repede, asadar nu trebuie sa-ti faci griji de petele de culoare. Totusi, pentru precautie, iti recomand sa protejezi cu folie masa de lucru, mocheta sau parcetul.

creioane-colorate-topite

Nu e obligatoriu sa asezi creioanele in partea superioara sau in linie dreapta… Foloseste-ti creativitatea si descopera noi moduri de a transforma aceasta tehnica in ceva inedit!

Sursa: http://megduerksen.typepad.com

2 Responses

  1. Iar dacă ai un tricou alb, te poți așeza frumos pe pânza proaspăt colorată și obții un tricou curcubeu. Unicat! Că după prima spălare redevine alb :)

Leave a Reply