Produse Meniu
0
Mesteri Pietrari - pasiune pentru traditie Click pentru mărire

Mesteri Pietrari - pasiune pentru traditie

Preţ:
1.000 Lei
Ne face placere sa descoperim si sa promovam artisti care au reusit sa-si transforme pasiunea intr-o afacere si va prezentam cu drag povesti de succes.

Ne face mare placere sa descoperim artisti autentici care au reusit sa-si transforme pasiunea intr-o afacere si va prezentam cu drag, ori de cate ori avem ocazia, povesti de succes cu si despre artisti.

Mesteri Pietrari la lucru

Cascada Artificiala Mesteri Pietrari

Azi vreau sa va prezint un proiect aproape de sufletul meu, initiat acum cativa ani de un prieten drag, Marcel Slezinger; proiectul se numeste Mesteri Pietrari si isi propune sa readuca in centrul atentiei mestesugul autentic al sculpturii si cioplirii in piatra.

 
 

Piatra naturala ofera o serie de posibilitati atat pentru arhitectura si decoratiuni interioare si exterioare, cat si pentru reprezentari artistice de mare finete, iar azi va vom prezenta cateva dintre lucrarile realizate in atelierul Mesteri Pietrari.

Atat lucrarile decorative cat si cele artistice pot fi puse in valoare prin folosirea unui material nobil, asa cum este piatra. Frumusetea si expresivitatea pietrei lucrata manual nu se compara cu nimic altceva, iar materialele artificiale ce-o imita palesc in cimparatie cu maretia pietrei naturale, cioplite cu maiestrie.

Mesteri Pietrari - Blazon Leu cioplit in piatra

 

Daca va plac lucrarile lor, ca invit sa-i urmariti si pe pagina de Facebook Mesteri Pietrari, unde veti gasi o serie de idei pentru lucrari realizate din piatra si proiecte personale ale mesterilor iscusiti.

 

Mesteri Pietrari - Sf. Gheorghe cioplit in piatra