Produse Meniu

Minioni crosetati de la Atelier Handmade

Am asistat de multe ori, la o cafea cu autoarea jucariilor minion, Liliana, la cum iau nastere acesti nazdravani crosetati si totusi mi-e greu sa exprim in cuvinte ce anume ii face atat de simpatici. Sa fie designul jucaus inspirat din binecunoscutele desene animate, ochisorii curiosi sau pur si simplu executia impecabila si atentia la detalii? Probabil cate un pic din toate.

Minionii crosetati sunt un cadou ideal de Sarbatori, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari dar mereu tineri la suflet. Iar daca vreti o jucarioara care sa si tina de cald, puteti alege papuceii minion sau caciula minion crosetata.

Puteti comanda o parte din jucariile crosetate in galerie, iar daca doriti o simpatica jucarie personalizata o puteti comanda printr-un mail la contact@atelierhandmade.com. Minionul handmade poate fi personalizat, fiecare jucarioara fiind unica.

Iata si o pereche de cercelusi minioni din fimo, pe care i-am realizat cu mare drag si se asorteaza perfect cu papuceii minioni.

Pentru că am văzut cât de mult vă plac modelele de jucării și papucei Minioni, de acum înainte puteți comanda simpaticii papucei și în cadrul galeriei, accesând acest link.