Produse Meniu
0
Noutăți în galerie - pantofi pictați Click pentru mărire

Noutăți în galerie - pantofi pictați

Preţ:
260 Lei
Fiind o mare iubitoare a pantofilor, mi-am dorit de foarte mult timp să-i pictez, așa a luat naștere primul model de pantofi pictați Online Gallery.

Fiind o mare iubitoare a pantofilor și a accesoriilor, mi-am dorit de foarte mult timp să pictez pantofi, iar acum câteva zile a luat naștere primul model de pantofi pictați Online Gallery.

Frumoșii pantofi pictați sunt unici și exprimă personalitatea celei care îi poartă, fiind o adevărată declarație de stil și eleganță. Deși iubesc pantofii cu toc, pentru primele modele de pantofi pictați am ales balerinii și pantofii Oxford, fiind comozi și accesibili și celor care, dintr-un motiv sau altul, nu pot purta pantofi cu toc. Fiind atât de simpatici și creativi, vom dori să-i purtăm tot timpul și ar fi păcat să ne alegem cu bătături sau să se strice, așadar am ales pantofi de cea mai bună calitate, realizați din piele atât în interior cât și în exterior.

Modelul pictat manual e unul simplu și minimalist, cu o geometrie inspirată de cusăturile populare atât de dragi nouă. Vopseaua aleasă e pe bază de acril, fiind rezistentă la apă, praf, zgârieturi sau substanțe de lustruit pantofi, așadar vă puteți bucura pentru mult timp de pantofii pictați cu motivele voastre preferate.

Dacă și voi vă doriți o pereche de balerini pictați cu motive tradiționale, îi puteți comanda de aici. Menționăm că disponibilitatea modelului de balerini și a numerelor dorite depinde și de furnizorii noștri.

M-am pregătit să-mi pun în practică o serie de idei cu diverse modele, dar dacă aveți idei pe care vreți să le punem în practică împreună, sau aveți o pereche de pantofi preferați pe care doriți să-i pictez, aștept cu nerăbdare mesajele voastre pe pagina de contact.