Produse Meniu
0
Oua colorate - colectia DecoBox pentru Sarbatorile de Pasti Click pentru mărire

Oua colorate - colectia DecoBox pentru Sarbatorile de Pasti

Preţ:
200 Lei
Autor: Liliana Stoica
Ne plac toate lucrarile de arta din lemn DecoBox, asadar va recomandam o colectie vesela de oua colorate din lemn, lansata cu ocazia Sarbatorilor de Pasti.

Stiti deja ca iubim culorile si ca ne plac toate lucrarile de arta din lemn realizate de echipa DecoBox, asadar va recomandam cu mare bucurie o colectie vesela de oua geometrice din lemn, lansata cu ocazia Sarbatorilor de Pasti.

oua geometrice de pasti deco-o-1

Designul original al oualor geometrice de Pasti ii apartine Lilianei Stoica si degaja, ca de fiecare data, optimism si buna-dispozitie. Desi departe de conceptul traditional al oualor de Pasti cu care suntem cu totii obisnuiti, ouale geometrice, cu design predominat de linii clare, pure si simple, ne indeamna sa visam, sa zambim si sa ne simtim mai buni, de Sarbatori.


oua geometrice de pasti deco-o-1In spirit Eco, ornamentele sunt realizate din lemn reciclat si, pentru ca natura e cea care inspira si cea care ofera materia prima pentru colectie, o parte din fonduri merg spre asociatia "Mai Mult Verde", pentru a sprijini programele de plantare a copacilor.

Ornamentele au preturi cuprinse intre 60 si 200 de lei, in functie de complexitate si de design. 

Mai multe produse DecoBox puteți admira și comanda și în galerie, le găsiți pe toate aici.