Produse Meniu
0
Pasiune si arta in bijuteriile soutache - Alina Emandi Click pentru mărire

Pasiune si arta in bijuteriile soutache - Alina Emandi

Preţ:
1.000 Lei
Frumoasele bijuterii soutache Alina Emandi sunt o adevarata oaza de eleganta si stil; asa ca, daca nu le cunoasteti deja, va invit cu drag sa le descoperiti.

Frumoasele bijuterii soutache Alina Emandi sunt o adevarata oaza de eleganta si stil; asa ca, daca nu le cunoasteti deja, va invit cu drag sa le descoperiti. Maiestria, pasiunea, tehnica stapanita perfect si creativitatea mereu vie sunt doar cateva dintre ingredientele care au dus la aceste rezultate, iar Alina persevereaza pe zi ce trece.

soutache-alina-emandi

Mainile ei tes in fiecare zi noi zambete, avand intotdeauna o vorba buna pentru incepatoarele care isi doresc sa invete tehnica Soutache; mai mult de atat, prin munca si exemplul ei, ne invata pe toti sa nu renuntam la visele noastre, sa muncim pentru ele in fiecare zi si sa fim intotdeauna pozitivi.

Alina Emandi organizeaza periodic ateliere de Soutache in diferite orase ale tarii, impartasind si altora atat cunostintele acumulate, cat si pasiunea pentru lucru manual si frumos.

soutache-alina-emandi-2

soutache-alina-emandi-3

Daca vreti sa vedeti mai multe bijuterii reaizate de Alina, va invit cu drag sa-i urmariti pagina de Facebook. Tot aici puteti vedea si detalii referitoare la atelierele de soutache, daca doriti sa invatati aceasta tehnica.