Produse Meniu
0
Pedalăm spre Băile Felix cu Skirtbike Oradea Click pentru mărire

Pedalăm spre Băile Felix cu Skirtbike Oradea

Preţ:
0 Lei
Ne face plăcere să promovăm frumusețea și feminitatea în concordanță cu un stil de viață sănătos și de asemenea, încercăm să atragem atenția, ori de câte ori avem ocazia, asupra superbelor obiective turistice din Oradea și din împrejurimi.

 

gabriela popa skirtbike oradea-2

Așadar, sprijinim cu mare drag inițiativa SkirtBike și le invităm pe orădence să îmbrace haine feminine, să-și împodobească bicicletele și să pedaleze alături de noi pe traseul Oradea - Băile Felix pe data de 14 iunie, începînd cu ora 14.

gabriela popa skirtbike oradea-2

Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal care va coordona și ediția 2015 prin care dorește să promoveze atât mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos cât şi unele dintre cele mai frumoase obiective turistice ale oraşului. Plimbarea de anul acesta le va oferi doamnelor şi domnişoarelor ocazia de a-şi etala feminitatea şi stilul chic pe bicicletă urmând un traseu ușor accesibil între centrul orașului Oradea și centrul stațiunii Băile Felix.

Participarea la acest eveniment este gratuită iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsorii evenimentului. Data propusă: 14 iunie 2015, interval orar: 14:00 – 17:00

gabriela popa skirtbike oradea-2

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, vă invit să accesați pagina oficială de Facebook Skirtbike Oradea. Ședința foto e realizată chiar în Băile Felix și îi mulțumim fotografului Remus Toderici pentru superbele cadre.