Produse Meniu
0
Portretele celor dragi pictate pe cănuțe Click pentru mărire

Portretele celor dragi pictate pe cănuțe

Preţ:
0 Lei
Pentru ca îmi place sa învăț în fiecare zi ceva nou, ma pregătesc sa realizez portrete pictate pe cănuțe, sperând sa pot oferi cadouri cu adevarat unice.

Update: datorită numărului mare de cereri, am realizat o rubrică specială pentru plasarea comenzilor personalizate. Puteți comanda o cănuță pictată cu model personalizat, aici.

Se spune că în industria cinema (și nu numai) cel mai greu este să lucrezi cu copii și animale. Ei bine, după experiența ultimelor luni, vă pot spune că același lucru e valabil și pentru pictarea portretelor pe cănuțe...

Însă chipul pictat ce ia forma dorită și pare a prinde viata pe ceașca de cafea, precum și zâmbetul celor care o primesc în dar reprezintă cea mai frumoasă răsplată pentru munca depusă.

anabella pictata pe canuta

Foto: Defoto

 

Pentru ca îmi place sa ma autodepășesc și sa învăț în fiecare zi ceva nou, deja de câteva luni ma pregătesc sa realizez portrete pictate pe cănuțe, sperând sa pot oferi cadouri cu adevarat unice celor care ma contactează.

Primele comenzi au venit, firește, de la prieteni dragi, cărora le mulțumesc pe această cale, și sper din suflet că am reușit să le fac o bucurie.

animale pictate pe cana

 

Trebuie să vă spun din capul locului ca portretele pictate de mine nu seamăna întotdeauna... :) E greu sa surprinzi într-un strop de culoare toată dragostea pe care o poarta cei ce-și doresc un astfel de cadou, însa cred, cu umilința, că uneori reușesc să pictez o interpretare a mea și că felul în care surprind o privire sau o culoare sunt unice, de fiecare data.

portret pictat pe glob

Iată doar câteva dintre cănuțele și globurile cu portrete pe care le-am realizat de curând... Sper să vă placă!

Dacă și voi vă doriți ceva asemănător, aștept cu drag provocările primite de la voi pe adresa de mail contact@online-gallery.ro. O cănuța pictata costa în jur de 40 de lei, în funcție de model și de numărul de portrete pictate, dar zâmbetul celui ce o primește în dar e neprețuit!

caini pictati pe cana handmade