Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - armonie de primăvară Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - armonie de primăvară

Preţ:
93 Lei

 

Se pare că anul acesta primăvara se lasă așteptată, așadar, împreună cu artiștii din comunitatea Online Gallery, ne-am gândit să vă aducem primăvara în suflete!

Se pare că anul acesta primăvara se lasă așteptată, așadar, împreună cu artiștii din comunitatea Online Gallery, ne-am gândit să vă aducem primăvara în suflete, prin câteva dintre cele mai creative lucrări de artă și handmade.

Vă invităm să descoperiți noutăți primăvăratice în cadrul galeriei noastre și sperăm să vă placă propunerile noastre!

Colecția de primăvară Gard'IN by Laura Chiriță

Pornind de la ideea că toți purtăm o grădină de primăvară înflorită în suflete, Laura Chiriță ne invită să ne redescoperim feminitatea și să aducem această frumusețe la suprafață, prin alegerile vestimentare.

Descoperă noua colecție de primăvară, aici.

Tricouri pictate primăvăratice de la Tourmaline Boutique

Colegele de la Tourmaline Boutique au ales să întâmpine primăvara prin cele mai frumoase tricouri pictate, vesele și creative!

Descoperă tricourile pictate aici

Felicitări de primăvară de la Cusăturile Bunicii

O felicitare de Paști cusută cu semne tradiționale poate fi un cadou perfect pentru cei care iubesc arta populară. Astfel, urările tale pot fi înscrise pe o mică operă de artă, iar cei dragi vor ști că te-ai gândit la ei și îi iubești.

Descoperă și comandă felicitările cusute, aici

Ilustrații Gyongyi Balogh

Ilustrațiile realizate de Gyongyi se adresează copilului din noi, cel care încă nu a uitat sa zâmbească și sa se bucure de lucrurile simple! Sunt un cadou ideal de casă nouă pentru toți cei care apreciază arta și ilustrațiile cu suflet.

Descoperă și alte tablouri cu ilustrații, aici