Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - culorile tradiției Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - culorile tradiției

Preţ:
115 Lei

 

Pornind de la motivele tradiționale românești autentice și de la dragostea față de culoare, artiștii au realizat cele mai frumoase accesorii handmade.

Pornind de la motivele tradiționale românești autentice și de la dragostea față de culoare, artiștii din comunitatea Online Gallery au realizat câteva dintre cele mai frumoase și inedite accesorii handmade.

Astfel, tradiția își recapătă, încet, locul binemeritat în viața noastră, fiind adaptată gusturilor și tendințelor din moda și arta contemporană. Vă invit să admirați câteva accesorii care vă vor binedispune imediat prin veselia culorilor și prin creativitate!

Iile tricotate colorate

Descoperă culori noi ale unuia dintre cele mai îndrăgite produse comercializate prin Online Gallery - ia tricotată Onibon Fashion! La cererea clienților noștri, v-am pus la dispoziție o serie de culori inedite, ideale pentru a vă exprima personalitatea!

Descoperă și comandă iile tricotate aici.

Genti handmade din piele

Dia Handmade ne-a surprins cu o serie de genți din piele, realizate manual și cusute cu semne tradiționale, de o frumusețe rară. Gențile se realizează la comandă, așadar îți poți alege culoarea și modelul și vei avea o gentuță unică!

Descoperă și comandă gențile handmade din piele, aici:

Ulcioare cu mușchi

Ulcioarele cu mușchi sunt mici pandantive handmade, pictate și decorate cu mușchi viu, ideale pentru cei care iubesc natura și vor să o știe mereu aproape.

Descoperă și comandă ulcioarele -pandantive cu mușchi, aici.