Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - galben auriu Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - galben auriu

Preţ:
120 Lei

 

Vara se apropie și ne e dor de soare, de culorile calde, și de nuanțele de galben pline de personalitate ale zilelor toride.

Pentru recomandarea acestei săptămâni, ne-au inspirat frumoasele lucrări de artă și handmade în nuanțe de galben, ce ne-au amintit de un superb citat din Van Gogh, și el, la rândul lui, fiind un împătimit al culorii galben:

"Exista un soare, o lumină, pe care din lipsa altor cuvinte mai potrivite nu le pot numi decât galben, galben de sulf pal, citron pal, auriu... Cât de frumos este galbenul!" 

Ilustrații pe galben semnate Rebekka Ivacson

Superba ilustrație realizată de Rebekka Ivacson ne îndeamnă să ne plimbăm cu bicicleta într-o lume plină de lumină și culoare și poate ilustra atât un ceas de perete cât și o agendă. Alege-ți ilustrația preferată pentru a decora un ceas sau o agendă, aici.

Bijuterii handmade Unique by Monique

Bijuteriile Unique By Monique pot reprezenta o rază de soare ce transformă o ținută simplă, de vară, într-o adevărată declarație de stil. Descoperă-le frumusețea și comandă-le online direct de aici.

[gallery columns="4" ids="8309,8307,8310,8315"]

Genți din piele Dia Handmade

O geantă de piele reprezintă o investiție pe mai mult timp, așadar merită să-ți alegi culoarea preferată, decorată cu cele mai frumoase cusături tradiționale. Poți comanda o geantă handmade, aici.

Ii tricotate Onibon

O ie tricotată e ideală pentru toamnă și primăvară, iar acum iile Onibon sunt disponibile, la comandă, într-o gamă variată de culori și nuanțe. Comandă-ți ia preferată de aici: