Produse Meniu
0
Recomandarea saptamanii: in doi Click pentru mărire

Recomandarea saptamanii: in doi

Preţ:
100 Lei

 

Azi va aducem in atentie cateva lucrari de arta care ne vorbesc despre dualitate; despre asemanari, dar si despre deosebiri, in perechi.

Azi va aducem in atentie cateva lucrari de arta care ne vorbesc despre dualitate; despre asemanari, dar si despre deosebiri, in perechi. Pentru ca asa cum nu exista gemeni perfect identici, nici doua lucrari nu se pot confunda, chiar daca exploreaza aceleasi teme. :)
 

Entitati+din+frig-slide

 

Entitati din frig - pictura pe panza

Florile de gheata au prins viata in aceasta superba pictura semnata Dana Stefania Apostol! Texturile liniare si culorile calde ne amintesc de momentul in care gheata se transforma in lichid si devine alunecoasa, vie... Pictura are dimensiunile 80 X 70 cm, se afla pe stoc si poate fi comandata la pretul de 2024 de lei, prin intermediul galeriei noastre. Pret … Citește mai mult.
 

Set+aniversar+Catina+la+streasina

 

Set aniversar Catina la streasina

Set handmade compus din semn de carte cusut si felicitare cusuta "Catina la streasina". Setul cusut este un cadou unicat, inspirat de folclorul traditional. Setul poate fi un cadou inedit pentru o persoana draga, fiind compus dintr-o felicitare handmade si semn de carte, ambele cusute cu multa dragoste si dor de casa parinteasca. Hartia felicitarii este carton tip carte de vizita, se livreaza … Citește mai mult.
 

Ceas+decorativ+din+lemn+Twins-Portrait

 

 

Ceas decorativ din lemn Twins-Portrait

Ceas decorativ cu un design unic, semnat Liliana Stoica - DecoBox. Superbele portrete in oglinda in alb/negru dau o noua dimensiune timpului si ne vorbesc despre dragoste, dor si pretuirea fiecarui moment la adevarata lui valoare. Intr-un melanj de sculptura, desen si pictura, toate piesele acestui superb ceas decorativ se imbuna perfect pentru a crea un mozaic tridimensional al emotiei umane, … Citește mai mult.