Produse Meniu
0
Recomandarea saptamanii - oua pictate - icoane in miniatura Click pentru mărire

Recomandarea saptamanii - oua pictate - icoane in miniatura

Preţ:
300 Lei

 

Intram in Saptamana Mare plini de speranta si ganduri bune, asadar va recomandam superbele oua pictate cu icoane de Cornelia Popa.

Intram in Saptamana Mare plini de speranta si ganduri bune, asadar va recomandam superbele oua pictate cu icoane de Cornelia Popa. Haideti sa sarbatorim traditiile si sa intampinam Sfintele Sarbatori de Pasti admirand cele mai frumoase lucrari de arta.

Sf Treime-fata2

Bunavestire - Sf. Treime - ou de strut pictat

Ou de strut pictat manual si poleit cu foita de aur. Fiind pictat pe doua fete, oul reprezinta doua indragite icoane ortodoxe: Bunavestire si Sf. Treime.   Intampina Sfintele Sarbatori de Pasti cu Lumina in suflet si o icoana pictata realizata pe ou, ce poate reprezenta un cadou ideal pentru cei dragi.

Citește mai mult.

Oua de Pasti

Oua de Pasti

Oua de Pasti pictate cu scene si personaje biblice in prim plan. Ouale sunt deosebite, fiind lucrate pe ambele fete si finisate cu deosebita migala. Un ou incondeiat poate fi cadoul ideal pentru iubitorii de arta si frumos, fiind in acelasi timp un simbol al Sarbatorilor de Pasti. Un ou poate fi comandat la pretul de 100 lei.

Citește mai mult.
maica domnului cu pruncul

Maica Domnului cu Pruncul - ou de bibilica pictat

Un minunat detaliu ca o bijuterie sub forma unui ou de bibilica pictat, ce nu e mai mare de 3 cm inaltime. Oul de Pasti e decorat cu icoana ce o reprezinta pe Maica Domnului cu Pruncul, fiind o veritabila miniatura. Acest ou incondeiat unic poate reprezenta un cadou ideal pentru iubitorii de arta si miniatura, care il vor pretui …

Citește mai mult.
Isus-catolic-2fete

Scene biblice - oua de gasca incondeiate

O colectie de oua de Pasti pictate manual cu scene biblice si decorate cu foita de aur. Ouale sunt de gasca, fiind mai mari decat cele de gaina si sunt pictate pe ambele fete cu o migala deosebita. Ouale incondeiate reprezinta cadoul ideal de Pasti, fiind un simbol al Sarbatorii Invierii Domnului. Iubitorii de arta si miniatura vor fi impresionati … Citește mai mult.
Pantocrator-Oranta

Oua de Pasti incondeiate

Oua de Pasti pictate manual, decorate cu scene si personaje biblice si foita de aur. Oul incondeiat, acest simbol al Sarbatorilor Pascale, poate fi un cadou ideal pentru cei dragi. Ofera-le un ou de Pasti pe care sa-l pastreze timp de ani si ani si care sa le reaminteasca de Sfintele Sarbatori! Ouale sunt golite si tratate pentru a rezista in …

Citește mai mult.