Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - roșu, alb, negru Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - roșu, alb, negru

Preţ:
115 Lei

 

În această săptămână vă recomand o combinație de culori întotdeauna elegantă: roșu, alb și negru. Astfel, contrastul dintre alb-negru e spart de roșul pasional.

În această săptămână vă recomand o combinație de culori întotdeauna elegantă: roșu, alb, negru. Astfel, contrastul dintre alb-negru e spart de roșul pasional, ce va atrage imediat toate privirile; nu degeaba și arta noastră populară folosește preponderent această superbă alăturare pentru a scoate în evidență cele mai frumoase motive geometrice cusute.

Noutățile din galerie s-au centrat în jurul acestei combinații de culori și vă invit și pe voi să le descoperiți și să vă colorați ziua cu un strop de tradiție!

Ceasurile decorative Artesis

Ceasurile ”Artesis” sunt cusute manual cu motive tradiționale diverse și creative, fiind o adevărată inspirație pentru toți cei care iubesc tradițiile și motivele geometrice. Dacă și tu dorești să comanzi un ceas cusut manual, acesta te va răsplăti arătându-ți la orice oră că adevăratele tradiții sunt atemporale! 

Poți comanda ceasurile Artesis aici

Bijuteriile Gadamart

Bijuteriile Gadamart ne încântă prin stil și creativitate, combinând tehnica macrameului cu cea a înșirării mărgelelor, pentru a realiza adevărate opere de artă!

Bijuteriile Gadamart sunt disponibile aici

Gențile Dia Handmade

Elegante, calitative și rezistente, gențile handmade din piele sunt o adevărată încântare prin punerea în evidență a motivelor tradiționale autentice.

Gențile pot fi comandate aici

Cusăturile Bunicii

Felicitări și semne de carte creative, cusute cu drag de românesc și cu mult suflet, ne așteaptă în galerie pentru a completa cele mai frumoase cadouri handmade.

Felicitările și semnele de carte pot fi comandate aici

Sperăm că recomandarea noastră pentru combinația roșu, alb, negru v-a inspirat pentru a oferi cele mai frumoase cadouri handmade.