Produse Meniu
0
Recomandarea săptămânii - zâmbet de vară Click pentru mărire

Recomandarea săptămânii - zâmbet de vară

Preţ:
200 Lei

 

Vara ne bate la ușă și începem să ne bucrăm tot mai mult de timpul petrecut în natură, iar acest aspect se reflectă atât în creațiile artiștilor cât și în dorințele clienților noștri. Învățăm, din nou, să ne bucurăm de lucrurile mărunte, de fiecare rază de soare și de fiecare lucrare de artă reușită care aduce zâmbete pe buzele voastre.

 

Zâmbetele din acest început de vară sunt senine, pline de împlinire și de creativitate, așadar sper să vă molipsească și pe voi!

Bijuterii cu motive tradiționale realizate de Maria Felea

Bijuteriile Mariei Felea sunt fermecătoare și ne poartă într-o lume în care tradiția trăiește, nu e un exponat de muzeu. Vă invit să le admirați în galerie.

Suporturi de birou cu iz de vacanță

Suporturile de birou realizate din suflet și culoare în atelierul DecoBox sunt o adevarată înspirație! Vă invit să le descoperiți și să pășiți într-o lume plină de culoare!

Genți cusute cu motive tradiționale

Printre cele mai apreciate produse din galeria noastră se numără și gențile cu cusături tradiționale semnate Dia Handmade. Croite cu drag și cusute manual, superbele genți ne-au fascinat încă din prima clipă. Puteți avea și voi una, dacă o comandați aici și aveți puțină răbdare, deoarece am primit un număr destul de mare de comenzi într-un timp foarte scurt.

Pantofi pictați cu motive tradiționale

Una dintre cele mai dragi recomandări pe care le-am făcut în ultima vreme: pantofii pictați sunt un vis împlinit pentru mine și mă bucur să vă pot arăta primele rezultate. Presimt că noile modele vor arăta din ce în ce mai bine, așadar stați pe aproape, iar dacă vreți să comandați o pereche de balerini pictați, îi găsiți aici.