Meniu

Tradiții și povești - ia tricotată handmade

Acum aproximativ o lună, lansam în cadrul galeriei noastre online, unul dintre cele mai apreciate obiecte vestimentare: ia tricotata semnata Onibon Fashion.

ie tricotata taditionala handmade

Judecând după numărul mare de comenzi, se pare că și vouă v-a plăcut această interpretare minunată a tradițiilor noastre, ce ne poate ține de cald și în timpul sezonului rece.

 

  set de bijuterii handmade eco-chic Gabriela Popa

set de bijuterii handmade eco-chic Gabriela Popa-2

 

Trebuie să recunosc că eu am fost printre primii clienți ai acestui superb model și, așa cum v-am promis multora dintre voi, am revenit cu câteva fotografii în care să vedeți cum arată și cum se așează ia tricotata.

 

ie tricotata taditionala si bijuterii handmade-1

Experiența mea cu iile și cu portul popular în general este una de vis! Mi-am petrecut copilăria pictând icoane pe sticlă și pe lemn, iar în fiecare vară, participam la Olimpiada Meșteșugurilor Artistice Tradițional din Dumbrava Sibiului, purtând cu mândrie portul popular. De atunci, cămășile noastre tradiționale mi-au devenit tot mai dragi și au devenit, pentru mine, sinonime ale fericirii.

 

set de bijuterii handmade eco-chic Gabriela Popa-1

 

Pentru a completa frumoasa ie, am realizat și un colier cu mușchi natural, din colectia Eco-Chic. Deocamdată, colierul este unicat, însa la comanda pot realiza modele sau inele pictate similare.

Dacă și voi vă doriți sa purtați un strop de tradiție reinterpretata într-o maniera modernă sau un set eco-chic, aștept cu mare drag comenzile voastre și la contact@online-gallery.ro

Căutare