Produse Meniu
0
Tricou pictat cu flori şi păsări Click pentru mărire

Tricou pictat cu flori şi păsări

Preţ:
92 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 07 Martie 2018
Autor: Tourmaline Boutique

Tricourile primăvăratice de la Tourmaline Boutique sunt pictate manual cu mult talent și bun-gust, fiind o oază de culoare într-o lume gri. Simpaticele tricouri se potrivesc unei firi boeme, vesele și nonconformiste, fiind ideale pentru a te scoate din monotonie.

Comandă acum un tricou pictat manual adăugându-l în coș și poți avea toate florile și culorile primăverii în garderoba ta!

Tricou pictat cu păsări printre flori, realizat într-un stil pictural inspirat de acuarelele japoneze. Nuanțele de roz și violet pictează un peisaj de vis ce prinde viață prin ciripitul simpaticelor păsărele.

Poartă tricouri vesele, colorate și unice, iar starea ta de spirit se va schimba cât ai clipi!

Tricourile pictate sunt realizate din bumbac 100% iar culorile folosite pentru realizarea picturii sunt speciale pentru textile, așadar nu ies la spălat. Din contră, având în vedere faptul că sunt realizate manual, cu atenție sporită la fiecare detaliu, tricourile pot rezista chiar mai bine decât cele realizate în serie, achiziționate din comerț.

Chiar dacă nu mai sunt pe stoc, tricourile pictate se pot reface în funcție de preferințele cromatice ale fiecăruia, pe diferite modele și mărimi.

Timp de lucru pentru comenzile personalizate: 5 zile lucrătoare.

Îngrijire:

Tricourile pictate se spală în mașina de spălat, la o temperatură de maxim 30 de grade C. Este indicată călcarea lor pe dos.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil