Produse Meniu
0
Tricou pictat Domnișoara Chic Click pentru mărire

Tricou pictat Domnișoara Chic

Preţ:
119 Lei
Taxă livrare începând de la: 19 Lei
Stoc: Se realizează la comandă
Data estimată livrare: 06 Martie 2018
Autor: Tourmaline Boutique

Tricourile pictate manual de Tourmaline Boutique sunt realizate cu multă creativitate și precizie, fiind o oază de culoare într-o lume mohorâtă.Tricoul pictat ,,Domnișoara Chic'' abia așteaptă soarele să-i însoțească plimbarea.

Comandă acum un tricou pictat manual adăugându-l în coș și poți obține o stare de bine toată ziua!

Tricou pictat Domnișoara Chic, redat prin culori speciale pentru textile, revigorează dispoziția prin domnișoara pregătită de o plimbare cu bicicleta. Tricoul creează bunăstare și poftă de viață!

Un tricou cu poftă de viață! Încearcă-l și tu !

Tricourile pictate sunt realizate din bumbac 100%, culorile folosite pentru realizarea picturii sunt speciale pentru textile. Datorită realizării manuale a tricourilor, acestea pot să-și păstreze calitatea mult mai mult timp, fiind realizate cu multă precizie și atenție, spre deosebire de cele de serie, achiziționate din comerț.

Chiar dacă nu mai sunt pe stoc, tricourile pictate se pot reface în funcție de preferințele cromatice ale fiecăruia, pe diferite modele și mărimi.

Îngrijire tricouri pictate:

Tricourile pictate se spală în mașina de spălat, la temperatură de maxim 30 de grade C. Este indicată călcarea lor pe dos.

Material bumbac 100%
Tehnică pictură în culori textile

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieţi o recenzieNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil